Skip to main content

Kursus i førstehjælp

Uanset om du vil tage kørekort til personbil, traktor eller motorcykel er det lovpligtigt at tage et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Hvis du er vidne til et trafikuheld, er det simpelthen påkrævet, at du som bilist ved, hvordan du skal forholde dig og reagere.

Find det næste ledige kursus i førstehjælp her:

OpstartStedTidPladserTilmeld

Få et kursus i førstehjælp
via Fausing Trafikskole

Hos Fausing Trafikskole gør vi selvfølgelig alt, hvad vi kan for, at hele dit forløb med at tage dit kørekort bliver så nemt for dig som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi også, at du kan tage dit førstehjælpskursus direkte hos os.

1.

Hvor, hvornår og hvordan?

Hos os tilbyder vi det lovpligtige og færdselsrelaterede førstehjælpskursus i lokalerne i Fausing, dette afholdes af vores egne instruktører.

Fordelen ved at vi afholder førstehjælpskursus hos os selv er, at vi kan være med til at sikre den højeste kvalitet på dit førstehjælpskursus, og samtidig sikrer vi, at alle lovkrav for undervisningen følges.

2

Men hvad betyder det så for dig?

Det betyder, at du får et førstehjælpskursus til kørekort af høj kvalitet, og som indeholder alt det, du har behov for at lære, så du er klar til at yde førstehjælp ved et trafikuheld.

Vores førstehjælpskursus afholdes som tidligere skrevet i vores lokaler i Fausing, så er det nemt og lige til.

3

Det lærer du på kurset

På vores førstehjælpskursus får du bl.a. viden om, hvordan du:

  • Yder førstehjælp til personer, som er kommet til skade
  • Bruger en hjertestarter
  • Genopliver personer
  • Vurderer tilstanden på en tilskadekommen
  • Og meget mere
4

Udløbsdato på førstehjælpskursus

Har du et traktorkørekort i forvejen, er førstehjælpskurset ikke nødvendigt for dig. Det er samtidig heller ikke nødvendigt for dig at tage et nyt førstehjælpskursus, hvis du skal generhverve dit kørekort eller udvide til motorcykel kørekort.

Hvis du har taget et førstehjælpskursus tidligere, men er beviset over 1 år gammelt, er det nødvendigt for dig at tage et nyt kursus. 

Alle er velkomne hos os

Du kan altid booke et førstehjælpskursus hos Fausing Trafikskole – uanset om du er på et kørehold eller ej.