Skip to main content

Derfor skal du vælge
Fausing Trafikskole

Når du vælger os, kan du være helt sikker på, at du har nærværende undervisere, der giver dig opmærksomhed og vil dig det bedste. Du vil altid møde smilende, imødekommende, venlige og hjælpsomme kørelærer, som står klar til at hjælpe lige præcis dig. 

6 trin til dit kørekort

Step 1

Book et hold

Find det kørehold, du gerne vil med på og book det her

Step 2

Førstehjælp

Du skal bestå et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Book et her

Step 3

Lægeerklæring

Ind forbi din egen læge og få et bevis på, at du er sund og rask 

Step 4

Teoriundervisning

Mød op til minimum 29 teoritimer og bestå prøven med max 5 fejl.

Step 5

Ud og køre

4 timer på en lukket bane, 16 timer på almindelig vej og 4 timer i køreanlæg

Step 6

Bestå køreprøven

Gennemgå bilens udstyr og kør en fejlfri tur med køreprøvesagkyndig

Få dit kørekort i første forsøg

Et af vores mål er, at du får dit kørekort i første forsøg. Derfor gør vi meget ud af at formidle i øjenhøjde, så alle forstår, hvad der bliver sagt og føler, at de er godt med.

Vores største hensigt er at være med til at uddanne hensynsfulde trafikanter som både kan og vil færdes sikkert i trafikken.

Derudover ønsker vi også at lære alle vores elever at udvise respekt for deres medtrafikanter. På den måde kan vi være med til at danne grundlag for en bedre trafiksikkerhed i Danmark.

Få tid til at tage kørekort – selv i en travl hverdag

Du får altid kvalificeret og personlig undervisning. Med vores mange års erfaring med køreskole har vi stor forståelse for en travl hverdag.

Vi strækker os langt for at være fleksible, og vi planlægger altid kørelektioner i samarbejde med dig.

På den måde undgår vi trælse aflysninger og ikke mindst spildt transporttid.

Om så du går i skole eller på arbejde, så stræber vi gerne på at kunne planlægge det, så det bliver så nemt for dig som muligt.

Et kørekort til alle aldersgrupper

Vi har stor erfaring med alle alders­grupper. Den vigtigste ingrediens for at forløbet bliver en succes er, at du har lyst til at lære, og at du gør dit bedste.

Vi tilpasser altid læringsstil med dit erfaringsniveau og din forståelse for trafikken. Vores ambition er, at du består teori- og køreprøven i første forsøg, og at du føler dig sikker og tryg under hele forløbet.

Skal du have kørekort eller fornyelse af kørekort, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej, så du kan bestå din teori- og køreprøve, når den dag kommer.

Gode lokaler og egen manøvrebane

Vores 3 afdelinger er fordelt på Djursland. Hovedafdeling ligger i Fausing, og to ekstra afdelinger i Ryomgård og i Assentoft.

I Fausing finder du vores store, lyse lokaler med behagelige stole og godt med plads. Her er det nemt at kunne skrive notater og ikke mindst slippe for at side klemt i lokalerne.

Vi har vores egen manøvrebane, hvilket er en kæmpe fordel, hvor du ikke skal tænke på, at du skal fragtes frem og tilbage på tværs af landet og lede efter et nyt sted, du måske ikke kender.

Vi passer altid godt på dig

Det er vigtigt, at du kan have tillid til din kørelære og føle, at du er i gode hænder hele vejen. Hos Fausing Trafikskole tager vi tillid meget alvorligt og gør meget for, at du har det godt gennem hele forløbet.

  • Har lige taget kørekort ved mads fur! Kan varmt anbefales herfra. Super lærerige teori timer! Hvor man virkelig fik svar og gode forklaringer på de ting man var i tvivl om så man hele tiden følte at man var godt med under hele forløbet. Sjove og lærerige køretimer. En super go behandling og vejledning hele vejen igennem. Mads og Fausing Trafikskole kan varmt anbefales.

  • Jeg tog kørekort ved Mads Fur i Fausing, kæmpe anbefaling herfra. Mega hyggelige og sjove køretimer, hvor man følte sig tryg. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug. Igen, kæmpe anbefaling.

  • Jeg startede hos Mads i marts 2022 med at tage kørekort – Mads er intet mindre end eminent, hans rolige stabile og behagelige tilgang samt hele tiden gentagelser af “ Du ka godt “ har gjort at jeg idag står med kørekort – Kan kun på det varmeste anbefale Mads

    Mvh Moster Lotte og Emili Hammer

  • Jeg tog kørekort ved Mads Fur og er glad for mit forløb. Det har været en kæmpe fornøjelse både i teorilokalet og på vejene. Virkelig dygtig og sjov kørelærer, der guider dig og tager dig i hånden fra start til slut. Vi havde nogle rigtige sjove køretimer og teoritimer sammen. Kan helt klart anbefales!